Wates Living Space câștigă £ 100m acordul grupului Longhurst

0
317

9 aprilie 2018 | Marino Donati

Wates Living Space a câștigat un contract în valoare de aproape 100 de milioane de lire sterline de la furnizorul de locuințe din Midlands, Longhurst Group.

În cadrul contractului de 10 ani, Wates va efectua lucrări de reparații, renovări și lucrări de întreținere planificate pentru locuința rezidențială a grupului Longhurst, de aproximativ 16.000 de locuințe din Midlands.

Serviciile vor fi livrate în filialele Longhurst Group, printre care Longhurst și Havelok Homes, Spire Homes și Friendship Care and Housing Limited.

Wates a numit 96 de angajați pentru a lucra în orașe și orașe, inclusiv Birmingham, Wellingborough, Boston, Nottingham, Grimsby și Lincoln. Wates va importa infrastructura de contabilitate și IT din contractul de reparații și întreținere cu Birmingham City Council.

Compania a declarat că construiește o rețea de furnizori regionali pentru a se asigura că subcontractanții locali beneficiază de contract și că vor oferi oportunități de instruire și angajare pentru localnici.

Sharon Guest, directorul executiv al serviciilor de locuințe de la Longhurst Group, a declarat că un singur contractant care să gestioneze reparațiile în trei companii membre va asigura un serviciu mai eficient și mai consistent pentru clienți.

„Noua facilitate de raportare online și posibilitatea de a rezerva rezervări specifice vor asigura, de asemenea, o mai mare flexibilitate”, a spus Guest.