Trei contracte noi pentru Bartlett Mitchell

0
101

13 aprilie 2018 | Martin Read

Catering-ul independent Bartlett Mitchell a anunțat trei noi oferte cu companii de servicii profesionale cu sediul în Londra și Manchester.

Noile contracte contribuie la cele peste 25 milioane de lire sterline de afaceri noi câștigate de companie în ultimele șase luni.

Peste 60 de angajați noi vor contracta contracte pentru firmele de avocatură Freshfields din Manchester, iar la White & Case și compania de servicii financiare Man Group din Londra.

Lungimea contractului nu a fost specificată pentru clienții individuali, dar Bartlett Mitchell spune că acestea variază între trei și cinci ani.

Contactul Freshfields, care deservește birourile recent construite ale clientului Manchester, este primul pentru Bartlett Mitchell în oraș și, de asemenea, prima firmă de avocatură „Magic Circle” din portofoliul de restaurante. Bartlett Mitchell oferă cafenele, ospitalitate și servicii gratuite de eliberare pentru cei 550 de angajați ai companiei.

Ambele contracte White & Case și Man Group se află în inima orașului Londra. Bartlett Mitchell va oferi servicii de restaurant, cafenea și ospitalitate pentru ambii clienți, împreună cu un salon client nou proiectat la White & Case.

Ian Thomas, directorul executiv al Bartlett Mitchell, afirmă că cele trei noi oferte demonstrează „capacitatea noastră de a colabora cu o gamă largă de parteneri și clienți”.

„Suntem capabili să lucrăm cu clienții noștri pentru a ne asigura că vom crea oferte care reprezintă cultura și valorile lor. Aceste trei contracte foarte diferite sunt dovada acestui fapt. Aceste noi relații vor crea mai multe oportunități de dezvoltare a carierei pentru echipa noastră existentă și vor atrage noi talente pentru a se alătura afacerii noastre „.