Regatul dobândește Keyline Chartered Security

0
121

12 aprilie 2018 | Marino Donati

Compania de securitate și servicii FM, Regatul, a achiziționat contractele de pază, mobil, cheie și de răspuns ale Keyline Chartered Security.

Keyline, din Kebab, a furnizat personalului de securitate clienților de înaltă calitate în toată Marea Britanie, de la acordarea primului său contract de securitate în 1977.

Regatul Unit a declarat că achiziția Keyline a continuat planurile de expansiune ale companiei.

Regizorul britanic, Terry Barton, a declarat: „Achizițiile strategice au fost întotdeauna parte a strategiei noastre de creștere și Keyline a fost o oportunitate de a consolida în continuare poziția noastră de securitate din Marea Britanie, precum și de a consolida sectoarele noastre, cum ar fi NHS și distribuția”.

Regatul a achiziționat serviciul național de servicii de curățenie din Lincolnshire, Superclean Services Wothorpe, în septembrie anul trecut.

Regatul este specializata in solutii de securitate, managementul facilitatilor, protectia mediului si recrutare in Marea Britanie, Irlanda si Asia de Sud. Acesta are acum mai mult de 6.000 de angajați și operează pe o cifră de afaceri de £ 106 milioane.