Mai multe locuri de muncă Carillion au fost salvate

0
92

12 aprilie 2018 | Marino Donati

Mai mult de 10.000 de forțe de muncă de pre-lichidare a lui Carillion au acum încadrat locuri de muncă în continuare, după ce 179 de angajați au găsit noi angajatori, potrivit oficialului.

Un purtător de cuvânt a adăugat: „Din păcate, 23 de angajați ale căror posturi nu mai sunt necesare, deoarece transferurile de afaceri ale companiei Carillion către furnizori noi vor părăsi afacerea mai târziu în această săptămână.”

Receptorul oficial a declarat că discuțiile cu potențialii cumpărători pentru contractele rămase deținute de Carillion continuă.

Până în prezent au fost salvate 10,125 de locuri de muncă și 1,825 de lucrători au fost concediați după ce firma de servicii de asistență a intrat în lichidare în ianuarie.

Cifrele nu includ locuri de muncă atașate contractelor în care a fost încheiată o intenție de cumpărare, dar nu a avut loc în mod oficial.

Peste 5.000 de angajați sunt încă reținuți, astfel încât Carillion să poată livra restul serviciilor pe care le oferă clienților din sectorul public și privat, până când aceste contracte sunt transferate sau încetează.