Linkul FM către HR „un catalizator pentru schimbare”

0
160

11 aprilie 2018 | Martin Read

Importanța gestionării facilităților, formând relații mai strânse cu departamentele de resurse umane și departamente ale unei organizații, a fost subiectul unei dezbateri în timpul evenimentului de la Birmingham, eveniment organizat la Birmingham.

Directorul de înțelegere al BIFM, Chris Moriarty, a vorbit despre proiecte în care implicarea directă a profesioniștilor în resurse umane a condus adesea la utilizarea unei metrici unice pentru a determina cheltuielile pentru instalații – experiența utilizatorului. „Echipele de resurse umane cheltuiesc milioane pentru strategiile de talente”, a spus Moriarty. „Și adesea, atunci când HR spune că vorbește despre locul de muncă care nu este suficient de bun pentru a oferi un catalizator pentru schimbare.

În experiența lui Moriarty, „acele FM care lucrează în strânsă colaborare cu HR au văzut credibilitatea lor în cadrul organizației.”

Raj Krishnamurthy, CEO și fondator al Workplace Fabric, a văzut apropierea de FM, HR și IT ca o oportunitate mai mare decât o amenințare.

„Acest intreg context in jurul optimizarii mediului de lucru si al productivitatii sunt doua fete ale aceleiasi monede”, a spus Krishnamurthy, care a sugerat ca o abordare coerenta care implica FM, HR si IT ar permite FM in particular „sa mearga dupa alte buzunare de bani de investitie care există într-o organizație, în special „.

Mike Gillespie, directorul departamentului de consultanță în domeniul securității informatice Advent IM, a căutat să creeze un mit de IT, fiind un departament mai eficient decât altele. De fapt, a spus Gillespie, „poate fi foarte sărac la angajarea în afaceri și la utilizatorul final”.

„Destul de des, ei pot dicta soluția pe care organizația o vor obține mai degrabă decât să efectueze cercetări pentru a stabili ce este cel mai bun instrument posibil. Ceea ce ar trebui să facă este să colaboreze cu FM pentru a înțelege afacerea și soluția care va obține productivitate. ”

Evenimentul „Facilități” continuă astăzi și mâine la centrul expozițional NEC din Birmingham.