Chartwells Independent pentru a satisface Merchiston Şcoală

0
137

13 aprilie 2018 | Marino Donati

Chartwells Independent a primit un contract de 5 milioane de lire sterline pentru a oferi servicii de catering, ospitalitate si servicii de curatenie la Scoala Merchiston din Edinburgh, Scotia.

Chartwells Independent este Compass Group din Marea Britanie și Irlanda specializată în sectorul educațional independent.

În cadrul acordului de cinci ani, Chartwells Independent va servi micul dejun, prânzul și ceaiul șapte zile pe săptămână la școală, precum și cateringul pentru ospitalitate.

Școala Merchiston este o școală internat independentă, înființată în 1828, cu peste 450 de elevi.

Directorul general al lui Chartwells, Richard Taylor, a declarat: „Vom lucra alaturi de elevi si colegi de la scoala pentru a imbunatati experienta de bucatarie, bazandu-ne pe cunostintele si experienta bucatarilor experti si nutritionistilor pentru a crea mese delicioase si hrănite”.

Pippa Axon, bursier la școala Merchiston, a declarat: „Chartwells are o experiență dovedită în sectorul educației independente de a înțelege cu succes cerințele unice ale fiecărei școli, oferind elevilor și personalului mese sănătoase și echilibrate”.