Balfour Beatty câștigă contractul de rețea de Rail Rail de 115 milioane de euro

0
148

12 aprilie 2018 | Marino Donati

Balfour Beatty a primit un contract de 115 milioane de lire sterline de la Network Rail pentru furnizarea, operarea si intretinerea flotei sale de 13 vehicule de intretinere a liniei.

Mașinile, numite „mașini pe șenile” sau „tampere”, efectuează lucrări de întreținere, reînnoire și modernizare, asigurându-vă că linia este aliniată pentru deplasări netede, eficiente și sigure.

Tamperele mențin calea prin ridicarea hidraulică a șenilei și a balastului de ambalare sub traversă pentru a umple golurile și pentru a realini piesele.

În cadrul acordului de șapte ani, Balfour Beatty va lucra pe rutele Anglia și Sud-Est, care se numără printre cele mai grele părți ale rețelei feroviare din Marea Britanie.

Mark Bullock, directorul general al afacerii feroviare Balfour Beatty, a declarat că contractul a fost unul important pentru Balfour Beatty și Network Rail, deoarece ar permite o exploatare lină și sigură a unora dintre cele mai aglomerate secțiuni ale căii ferate.

„Prin exploatarea amortizoarelor și a arborilor de piatră pentru Network Rail, Balfour Beatty este poziționat în mod unic pentru a oferi un serviciu integrat de geometrie a căilor pe rute”, a spus Bullock.

Balfour Beatty va introduce, de asemenea, cel puțin două noi amortizoare pentru contract, primele care vor fi livrate până în 2021.