Genesis Property, companie controlata de omul de afaceri Liviu Tudor, deschide o unitate de cazare de patru stele in cadrul parcului de afaceri West Gate din vestul Capitalei, printr-o investitie de 500 000 de euro. Unitatea de cazare se adreseaza companiilor chiriase si familiilor studentilor din campusul studentesc West Gate Studios.

„Studio One – Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie identificata in randul companiilor din West Gate. Este mult mai usor si mai productiv sa-ti cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniti in delegatie sau in training, decat sa ii plimbi prin tot orasul”, a declarat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

Unitatea de cazare Studio One – Acommodation Suites este situata in cadrul parcului de birouri West Gate, in cladirea A2 (etajele 1 si 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotarile necesare (chicineta, aer conditionat, baie moderna, acces WIFI, TV, birou si minibar), cu parcare gratuita si servicii de paza. „Unitatea de cazare din West Gate dispune de „un nivel al dotarilor si al serviciilor cel putin similare cu cele ale unui hotel de patru stele. O lansam oficial dupa o perioada de testare de 8 luni, timp in care am instruit personalul si am perfectionat fluxurile interne. Gradul de ocupare este de peste 80%, prin urmare, intentionam sa dublam capacitatea de cazare in viitorul apropiat”, a explicat Stefan Tudos, vicepresedintele companiei Genesis Property.