BMF GRUP a preluat in noaptea de Revelion portofoliul dezvoltatorului turc Anchor Grup

0
744

BMF GRUP liderul industriei de facility management preia in noaptea de Revelion portofoliul dezvoltatorului turc Anchor Grup. Compania va asigura serviciile de paza si curatenie cu suportul a peste 250 de angajati, acestia vor participa la preluarea tuturor obiectivelor incepand cu ora 00:00 – 1 Ianuarie 2018.

”Cele doua centre comerciale, Bucuresti Mall si Plaza Romania cladirile de birouri si santierele in curs reprezinta pentru noi un pas important in consolidarea grupului si a pozitiei de lider in industria de Facility Management” declarat CEO-ul grupului Gabriel Tomescu.

BMF GRUP a continuat in 2017 sa isi extinda portofoliul de clienti in toate ramurile industriale prelund eforturile de facility management pentru cladiri de birouri, spatii industriale cat si obiective de retail, astfel depasind peste 10.000.000 mp ce ii deserveste cu peste 2000 de angajati. Reamintim că în luna noiembrie CEO-ul BMF GRUP, Gabriel Tomescu a anunțat extinderea operațiunilor pe piața internațională, prin deschiderea la începutul lunii noiembrie a două birouri, unul în Londra, pentru activitatea companiei din vestul Europei si unul în Dubai, ce va asigura prezența și gestionarea portofoliului de clienti în Orientul Mijlociu.