BMF GRUP – liderul Industriei Facility Management participă la prima ediție a ROFMEX

0
378

Comunicat de presă

Astăzi, 9 noiembrie, reprezentanți ai echipei BMF GRUP, liderul Industriei  Facility Management din România, participă la Romanian Facility Management Experience Days – ROFMEX, conferință internațională de echipamente, produse, tehnologii și soluții pentru facility management și servicii suport. Evenimentul are loc în cadrul Complexului Expoziţional Romexpo, Pavilionul C6 “Nicolae Bălcescu”, pe 9, 10 și 11 noiembrie, începând cu ora 9:30.

Cu această ocazie, BMF GRUP anunță extinderea operațiunilor în afara țării, prin deschiderea la începutul acestei luni a două birouri, unul în Londra, pentru activitatea companiei din vestul Europei si unul în Dubai, ce va asigura prezența și gestionarea portofoliului de clienți în Orientul Mijlociu.

Domnul Gabriel Tomescu, CEO al BMF GRUP, va participa în calitate de Guest VIP Speaker la dezbaterea “Valoarea adăugată a FM-ului în relația Proprietar – Property Manager – Facility Manager – Beneficiar Final”, ce va avea loc vineri, 10 noiembrie, la ora 15:30.

Tema acestei dezbateri reprezintă unul dintre obiectivele principale ale BMF GRUP. Misiunea noastră este preluarea eforturilor clientilor noștri în ceea ce privește managementul și operarea proprietăților, astfel, aceștia se pot concentra pe performanța și profitabilitatea propriei afaceri. Strategia principală a BMF GRUP constă în implementarea sistemelor de management integrat, în vederea creșterii valorii proprietăților. În viziunea noastră, creșterea valorii proprietății este funcția cheie a oricărui profesionist din Industria Facility Management. Prin degrevarea beneficiarului de grijile administrative, valoarea adăugată a FM-ului este generată de optimizarea resurselor şi a costurilor de întreţinere şi funcţionare. Eficiența în administrare, mentenanța predictivă și preventivă, sistemele de monitorizare și corecție, dar şi calitatea resursei umane sunt toate surse de plus valoare în Facility Management. Experienţa companiei noastre este o dovadă a eficienţei serviciilor pe care le oferim. 

Cu peste 2000 de angajați pregătiți atât în țară la Academia de Facility Management, cât și în străinătate la cele mai importante instituții de profil, personalul companiei răspunde celor mai exigente cerințe, asigurând pentru prima oară în România serviciul de “intervenție rapidă”, cu personal propriu ce răspunde solicitărilor venite din partea clienților în maxim două ore. Serviciul de intervenție rapidă este disponibil pe tot teritoriul României, în sistem 24/365.

Portofoliul BMF GRUP include un număr de peste 400 de clienți și 1100 de locații, reprezentând garanția serviciilor oferite” a declarat domnul Gabriel Tomescu, CEO al BMF GRUP.

Cu acest prilej, BMF GRUP vă invită la cel mai important stand din cadrul ROFMEX.

Departamentul de comunicare BMF GRUP

Persoană de contact: Domnul Leonard Dogaru, 0720 144 444

Web site: bmfgrup.eu

E-mail: office@bmfgrup.eu